Proč se zúčastnit veletrhů BEAUTY FORUM?

Veletrhy Beauty Forum představují téměř 40ti letou tradici v prezentaci kosmetických firem. Značka Beauty Forum se dlouho České Republice vyhýbala, nicméně v roce 2019 se povedlo ji získat a know-how tohoto projektu přivézt i k nám.

V rámci veletrhů Beauty Forum je dáván prostor kvalitním značkám a zajímavým projektům. Díky spojení Beauty Forum se skupinou Cosmoprof v roce 2021 můžeme českému trhu nabídnout obchodní platformu, která nemá obdoby.

VeletrhY Beauty Forum představujÍ profesionální akcE, na kterÝCH se nákupčí setkávají se značkami, co stojí za to objevit.

Veletrhy Beauty Forum oživujeme řadou inovací. Jednou z nich je start-up zóna pro začínající podnikatele, druhou významné propojení osobního kontaktu s online světem a o těch dalších si povíme až příště…

Beauty Forum láká firmy, které chtějí své produkty představit profesionálům a nákupčím nejen z ČR, ale i okolních států. Celá koncepce Beauty Forum je v zásadě velkoobchodní a jde spíše o navázání dlouhodobých obchodních kontraktů než o kusový prodej produktů na stáncích. Z toho důvodu dávají veletrhům Beauty Forum přednost větší společnosti, které se straní stánkových prodejců.

Kromě veletrhu samotného naše partnery aktivně a zcela zdarma propagujeme nejen na sociálních sítích, ale také skrze spojení s řadou kvalitních influencerů. Nově navíc partnerům pomáháme s prodejem jejich produktů online či prostřednictvím PR článků zveřejněných na našem partnerském portálu Full of Beauty.

Proč podporujeme partnery veletrhů Beauty Forum? Protože chceme, aby byli úspěšní!